U heeft gekozen voor nascholingsprogramma’s. Wilt u meteen zien om welke programma’s het gaat, klik dan hier voor ons volledig nascholingsaanbod. 

De kaderopleidingen van Boerhaave Nascholing bieden een volledig erkend nascholingsprogramma voor opleiders. Het betreft hier huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. Nederland is met zijn netwerk aan kaderhuisartsen en kader specialisten ouderengeneeskunde uniek. U wordt opgeleid tot opleider van aankomend medici. Daarmee verdiept u ook kennis over uw eigen vak.

Bent u weer toe aan een update van uw bevoegdheden voor stralingsbescherming? Dan bent u bij Boerhaave Nascholing aan het goede adres. Boerhaave Nascholing biedt een uitgebreid programma voor diverse doelgroepen op verschillende niveaus voor het stralingsbeschermingsonderwijs. Voor alle nascholingsprogramma’s in dit vakgebied is Boerhaave Nascholing landelijk erkend opleider.

U kun met nascholingsprogramma’s uw bevoegdheden als medicus uitbreiden. U kiest dan voor één van de nascholingsprogramma’s van Boerhaave Nascholing. Landelijk erkende instellingen hebben hun goedkeuring gegeven aan onze nascholingsprogramma’s. Veel medische beroepsgroepen bewaken landelijk of internationaal de kwaliteit van de nascholing. Gezamenlijk worden er richtlijnen opgesteld en soms wordt ook het niveau van de opleiders binnen de betreffende beroepsgroep vastgelegd. Daarnaast zijn over stralingsbescherming ook landelijk afspraken gemaakt.

In de nascholingsprogramma’s die Boerhaave Nascholing aanbiedt, zijn de competenties die worden aangeleerd afgestemd met de beroepsverenigingen of ministeries die daarover gaan. Dat betekent dat deze nascholingsprogramma’s naast de gebruikelijke accreditatiepunten ook aan de deelnemers een certificaat of diploma aanbieden ter erkenning van het behaalde resultaat.

In samenwerking met de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde komen de kaderopleidingen tot stand. Het stralingsbeschermingsonderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met de afdeling Radiologie van het Leids Universitair Medisch Centrum.