Waarom kiezen voor Boerhaave Nascholing voor uw accreditatiepunten? Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, altijd volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast ontmoet u tijdens de nascholing collega-artsen met dezelfde behoefte aan nascholing. 

In de rechterkantlijn ziet u een overzicht van de beroepsgroepen waarvoor Boerhaave Nascholing cursussen verzorgt. Door op een beroepsgroep te klikken krijgt u verdere informatie.

Algemene informatie statistiek cursussen

Alle statistiek cursussen worden in het Engels gegeven. De cursussen maken gebruik van verschillende onderwijsvormen (online, blended, e-learnings). Sommige cursussen worden afgerond met een examen.

Buiten de cursus Basic Methods and reasoning in Biostatistics, zijn de statistiekcursussen niet geaccrediteerd. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Het succesvol afronden van de e-learning(s) en/of examen, aantoonbare aanwezigheid tijdens de “on campus” dagen en/of het maken van de opdrachten zijn voorwaardelijk voor het ontvangen van het certificaat. Welke eisen van toepassing zijn, staat vermeld onder het kopje “”Inhoud” bij de cursus gerelateerde webpagina.

Het certificaat is noodzakelijk voor het ontvangen van studiepunten (ECTS).

Laboratory Diagnosis of Human Parasitic Infections

In samenwerking met de afdeling Parasitologie LUMC en de University of Applied Sciences biedt Boerhaave Nascholing jaarlijks de cursus “Laboratory Diagnosis of Human Parasitic Infections” aan. Deze internationale cursus duurt twee weken.

Inhoudelijke experts nemen u middels hoog kwalitatieve preparaten, lezingen en casuïstiek mee in de klinische, diagnostische en therapeutische aspecten van de meest voorkomende parasitaire infecties.

Nieuwsbrief en Social Media

Altijd op de hoogte zijn van aankomend relevant cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief op onze homepagina of volg ons op LinkedIn of Instagram.

Veelgestelde vragen

Bij de FAQ vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over o.a. accreditatie, betaling, afmelden etc. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via Boerhaavenascholing@lumc.nl.

Zelf een bij- of nascholing organiseren?

Heeft u ideeën over een te ontwikkelen bijscholing of nascholing? Boerhaave Nascholing organiseert al meer dan 70 jaar geaccrediteerde bij- en nascholingen voor medische professionals. We zijn daarmee de aangewezen partner om u te adviseren en u van A tot Z te ontzorgen.

Opdrachtgevers scoren Boerhaave Nascholing een gemiddelde van 8,5 voor de geleverde dienstverlening. Deelnemers scoren de organisatie van de cursus met een 4,2 op een vijfpuntschaal. Een resultaat waar we heel trots op zijn!

Benieuwd naar wat onze A tot Z dienstverlening inhoudt? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Waarom Boerhaave Nascholing?

Hoog kwalitatief en Innovatief nascholingsaanbod in samenwerking met inhoudelijke experts dat is een notendop waar Boerhaave Nascholing voor staat.

Meer weten? Op de volgende pagina’s vindt u uitgebreide informatie over:

  • Waarom kiezen voor Boerhaave Nascholing?
  • Onze Missie en Visie
  • De A tot Z dienstverlening

Interessant voor zowel deelnemers als (potentiële) opdrachtgevers!