Waar vind ik het aanbod E-learnings? Klik hier voor het E-learning aanbod. Hier vindt u e-learnings die los worden aangeboden, zonder additioneel ‘live’ onderwijs online of op locatie.

Een e-learning kan ook onderdeel zijn van een blended cursus. Deze type cursussen staan in het reguliere cursusaanbod op onze website. Indien een e-learning van toepassing is bij een cursus, dan staat dit vermeld op het tabblad ‘Inhoud’ van de desbetreffende nascholing.

Zijn de e-learnings geaccrediteerd? Om te zien of de e-learning geaccrediteerd is, gaat u naar de cursuspagina van de desbetreffende e-learning op onze website. In het blauwe informatieblok vindt u een opsomming van accreditaties die zijn aangevraagd en/of toegekend. Staat uw beroepsvereniging er niet tussen, dan is er geen accreditatie aangevraagd. 

Zijn er eisen verbonden aan het verkrijgen van accreditatiepunten bij een e-learning? Het succesvol afronden van de e-learning(s) en de bijbehorende toets is voorwaardelijk voor het ontvangen van accreditatiepunten. De specifieke accreditatie eisen zijn vermeld in het tabblad ‘Inhoud’ van de desbetreffende nascholing/e-learning.

Hoeveel accreditatiepunten ontvang ik? Om te zien hoeveel accreditatiepunten u ontvangt, gaat u naar de cursuspagina op onze website. In het blauwe informatieblok vindt u een opsomming van de toegekende accreditatiepunten per beroepsvereniging. Staat uw beroepsvereniging er niet tussen, dan is er geen accreditatie aangevraagd. 

Moet de e-learning succesvol afgerond zijn alvorens ik toegang krijg tot het vervolg (online of fysiek) van de cursus? Dit verschilt per e-learning. Bij de blended cursussen is het vaak zo dat de e-learning en de bijbehorende toets succesvol afgerond moet worden alvorens u toegang krijgt tot de andere onderdelen van de cursus, maar in sommige gevallen wordt een e-learning ook na afloop van een cursus aangeboden. Wanneer een e-learning los wordt aangeboden, is er geen opvolgend onderwijs.  De specifieke eisen zijn vermeld in het tabblad ‘inhoud’ van de desbetreffende nascholing.

Wat is een digitale leeromgeving? Een digitale leeromgeving is een besloten educatieve website waar deelnemers tijd- en plaats onafhankelijk leren. Een digitale leeromgeving is alleen toegankelijk voor deelnemers en sprekers van de desbetreffende nascholing.

In de digitale leeromgeving worden o.a. onderwijsmaterialen zoals hand-outs, filmpjes, achtergrondliteratuur digitaal aangeboden maar zijn er ook community en chat mogelijkheden. Daarnaast vindt men er de toegang tot e-learnings en voor- en/of natoetsen en informatie en link voor ZOOM-meetings (indien van toepassing).

Waar vind ik mijn digitale leeromgeving? Om toegang te krijgen tot de digitale leeromgeving gaat u naar www.boerhaavenascholing.nl en klikt u vervolgens rechts bovenin op ‘Mijn Boerhaave Nascholing’ en dan op ‘Login’. Nadat u bent ingelogd klikt u op ‘Mijn cursussen’. In het overzicht ‘Mijn actuele cursussen’ klikt u bij de titel van de cursus op ‘Naar leeromgeving’.

Technische problemen Wanneer u tegen technische problemen aanloopt, neem dan contact op met Boerhaave Nascholing via boerhaavenascholing@lumc.nl of met de verantwoordelijke medewerker, zoals vermeld bij de desbetreffende cursus in de digitale leeromgeving.

Op kantoordagen zijn wij bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Telefonisch overleg gewenst? Dien per e-mail een belverzoek in onder vermelding van het onderwerp zodat we u kunnen koppelen aan de juiste collega.