Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?Log in op de website van Boerhaave Nascholing. U kunt u uw e-mailadres wijzigen via ‘Mijn Boerhaave Nascholing, bij ‘Mijn gegevens’.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt / Ik heb een nieuw wachtwoord nodig? Geen probleem. U gaat naar ‘inloggen’ en klikt op de link ‘wachtwoord vergeten’. U vult vervolgens uw e-mailadres in. Wanneer uw e-mailadres bekend is, ontvangt u een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.
Ontvangt u geen e-mail? Check eventueel ook uw spam folder. Heeft u meerdere e-mailadressen? Dan kan het zijn dat u met uw andere e-mailadres bij ons bekend bent.

Let op! Na vijf pogingen waar u bij het inloggen de verkeerde combinatie wachtwoord/gebruiker heeft gebruikt, wordt het account geblokkeerd. Het resetten van het wachtwoord, zoals hier boven beschreven, is dan niet meer mogelijk.

Mijn account is geblokkeerd. Wat kan ik doen? Als uw account is geblokkeerd dan kunt u een e-mail sturen aan boerhaavenascholing@lumc.nl, onder vermelding van ‘Mijn account is geblokkeerd’. In deze e-mail vermeldt u uw voorletters en achternaam. Als wij uw bericht hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat u weer bij uw account kunt.

Hoe kan ik mijn adreswijziging doorgeven? Log in op de website van Boerhaave Nascholing. In het menu ‘Mijn Boerhaave Nascholing’ wijzigt u het adres bij ‘Mijn gegevens’.

Ik heb op mijn adres post ontvangen die niet voor mij bestemd is. Hoe kan ik dit doorgeven? Wij vragen u vriendelijk een e-mail te sturen naar boerhaavenascholing@lumc.nl. Wij zullen de adresgegevens wijzigen in onze database. 

Privacy verklaring

Bij Boerhaave Nascholing hechten wij veel waarden aan het beschermen van uw privacy en de (persoons-) gegevens die u aan ons verstrekt. Wij zijn tevens van mening dat het van belang is om u te informeren over de manier waarop wij deze gegevens gebruiken. We raden u daarom aan om onze Privacyverklaring zorgvuldig te lezen.