Als operatieassistent ben je een onmisbare schakel in de operatiekamer. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidingen en je begeleidt de patiënt. Jij weet als geen ander te anticiperen op het verloop van de operatie en werkt in perfecte synergie met de operateur en de andere aanwezigen. Boerhaave Nascholing heeft een mooi aanbod van nascholingen voor operatieassistenten die zich binnen een bepaald specialisatie verder willen verdiepen.

Aanbod nascholingen operatieassistenten

Tijdens onze nascholingen voor operatieassistenten komen medisch specialisten, aios en operatieassistenten aan het woord. De nascholingen zijn een mooie combinatie van theoretische verdieping, workshops, en/of oefenen op snijzaal. Door het klein aantal deelnemers is er ruim tijd voor feedback. De eerste cursusdag wordt afgesloten met een diner waarbij ook een groot deel van de sprekers aanwezig zal zijn.

Boerhaave Nascholing biedt de volgende cursussen voor operatieassistenten aan.

  • Leidse bijscholingscursus KNO
  • Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie voor operatie- en poli-assistenten
  • Vervolgcursus Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie voor operatie- en poli-assistenten
  • Oogheelkunde voor operatieassistenten
  • Neurochirurgie voor operatieassistenten

Voor deze cursussen werkt Boerhaave Nascholing nauw samen met de volgende LUMC afdelingen:

Nieuwsbrief en Social Media

Altijd op de hoogte zijn van aankomend relevant cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief op onze homepagina of volg ons op LinkedIn of Instagram.

Veelgestelde vragen

Bij de FAQ vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over o.a. accreditatie, betaling, afmelden etc. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via Boerhaavenascholing@lumc.nl.

Zelf een bij- of nascholing organiseren?

Heeft u ideeën over een te ontwikkelen bijscholing of nascholing? Boerhaave Nascholing organiseert al meer dan 70 jaar geaccrediteerde bij- en nascholingen voor medische professionals. We zijn daarmee de aangewezen partner om u te adviseren en u van A tot Z te ontzorgen.
Opdrachtgevers scoren Boerhaave Nascholing een gemiddelde van 8,5 voor de geleverde dienstverlening. Deelnemers scoren de organisatie van de cursus met een 4,2 op een vijfpuntschaal. Een resultaat waar we heel trots op zijn!
Benieuwd naar wat onze A tot Z dienstverlening inhoudt? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Waarom Boerhaave Nascholing?

Hoog kwalitatief en Innovatief nascholingsaanbod in samenwerking met inhoudelijke experts dat is een notendop waar Boerhaave Nascholing voor staat.

Meer weten? Op de volgende pagina’s vindt u uitgebreide informatie over:

Interessant voor zowel deelnemers als (potentiële) opdrachtgevers!