Leden opleidingsgroep Medische Vervolgopleidingen

De beste opleiders zorgen voor de beste medische specialisten. Aan leden van een opleidingsgroep worden dan ook hoge eisen gesteld. Leden van de opleidingsgroep die zich bezighouden met het begeleiden/opleiden van aios, kunnen bij Boerhaave Nascholing hun didactische vaardigheden verder ontwikkelen door het volgen van Teach the Teachers (TtT) trainingen en verdiepingscursussen.

Deze cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Regionale Opleidingscommissie van de Onderwijs- en Opleidingsregio (OOR) Leiden. U wordt tijdens de training begeleidt door clinicus en een onderwijskundige, beiden inhoudelijke experts op het gebied van medische vervolgopleidingen.

Voorbeelden van verdiepingscursussen voor leden van de opleidingsgroep zijn:

  • Basisvaardigheden feedback geven
  • Verdiepingscursus feedback geven
  • Overtuigen en Verleiden, een masterclass in non-technical skills
  • Selectie van AIOS

Startende (plaatsvervangende) opleiders medische vervolgopleidingen

Als opleider medische vervolgopleiding komt er veel op u af. Naast het begeleiden van de aios en het aansturen van de opleidingsgroep wordt ook van u verwacht kennis te hebben van de wet- en regelgeving en beleid te voeren zoals o.a. het opstellen van een (regionaal) opleidingsplan. Daarnaast bent u samen met de Centrale Opleidingscommissie (COC) verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opleiding en het opleidingsklimaat.

Boerhaave Nascholing biedt in samenwerking met de Regionale Opleidingscommissie van de Onderwijs- en Opleidingsregio (OOR) Leiden een cursus aan voor startende (plaatsvervangende) opleiders. Een ervaren opleider en een onderwijskundige nemen u op interactieve wijze mee in het opleidingslandschap.

De cursus is nadrukkelijk bedoeld voor (door de RGS of andere registratiecommissie erkende) startende opleiders en plaatsvervangend opleiders en niet voor de overige leden van de opleidingsgroep. Bent u geen (beoogd) startende opleider of plaatsvervangende opleider, dan kunt u niet deelnemen aan deze cursus.

Wilt u iets vragen over het cursusaanbod voor leden van de opleidingsgroep of heeft u een suggestie? Neem dan contact met ons op. Wij lezen het graag.

Nieuwsbrief en Social Media

Altijd op de hoogte zijn van aankomend relevant cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief op onze homepagina of volg ons op LinkedIn of Instagram.

Veelgestelde vragen

Bij de FAQ vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over o.a. accreditatie, betaling, afmelden etc. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via Boerhaavenascholing@lumc.nl.

Zelf een bij- of nascholing organiseren?

Heeft u ideeën over een te ontwikkelen bijscholing of nascholing? Boerhaave Nascholing organiseert al meer dan 70 jaar geaccrediteerde bij- en nascholingen voor medische professionals. We zijn daarmee de aangewezen partner om u te adviseren en u van A tot Z te ontzorgen.

Opdrachtgevers scoren Boerhaave Nascholing een gemiddelde van 8,5 voor de geleverde dienstverlening. Deelnemers scoren de organisatie van de cursus met een 4,2 op een vijfpuntschaal. Een resultaat waar we heel trots op zijn!

Benieuwd naar wat onze A tot Z dienstverlening inhoudt? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Waarom Boerhaave Nascholing?

Hoog kwalitatief en Innovatief nascholingsaanbod in samenwerking met inhoudelijke experts dat is een notendop waar Boerhaave Nascholing voor staat.

Meer weten? Op de volgende pagina’s vindt u uitgebreide informatie over:

Interessant voor zowel deelnemers als (potentiële) opdrachtgevers!