Welke betalingsmethoden zijn er? Betalen is mogelijk via iDEAL of creditcard. In sommige gevallen is betaling ook via een bankoverschrijving mogelijk. De betalingsmethode en eventuele korting kunt u selecteren in de 2de stap van het inschrijfproces.

Welke kosten zijn er verbonden? Wij brengen geen kosten in rekening voor de betalingsmethoden.

Kan ik een factuur ontvangen? Na afronding van het betaalproces ontvangt u automatisch per mail een bevestiging voorzien van de factuur. Geen bevestiging ontvangen? Check dan uw spamfolder. U kunt uw factuur ook altijd inzien en downloaden op uw ‘Mijn Boerhaave Nascholing’ account. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar boerhaavenascholing@lumc.nl onder vermelding van cursusnaam en -datum.

Waar vind ik de betaalgegevens zodat ik de betaling in orde kan maken? De betaalgegevens kunt u terugvinden op de factuur. De factuur vindt u in uw ‘Mijn Boerhaave Nascholing’  en in de bevestiging van inschrijving die u per mail heeft ontvangen.

Mijn factuur staat nog open, maar ik heb al betaald. Verwerking van de betalingen kan een paar dagen duren en, in geval van betaling met een creditcard, zelfs iets langer. Als u merkt dat uw factuur nog op “niet betaald” staat, stuurt u een e-mail met een kopie van de afschrijving naar boerhaavenascholing@lumc.nl. Wij zullen vervolgens achterhalen wat de status is en er voor zorgen dat uw betaling in ons systeem verwerkt wordt.

Heb ik recht op korting? Boerhaave Nascholing hanteert bij sommige nascholingen verschillende tarieven op basis van de doelgroep.

Wilt u weten of er voor uw gewenste cursus een korting van toepassing is? Check dan de cursusinformatie op onze website. De korting en de gekoppelde voorwaarden staan vermeld onder het tabblad “Prijs”.

Waar in het inschrijfproces kan ik aangeven dat ik recht heb op korting? Wanneer u de inschrijving start en het inschrijfproces vervolgt, dan kunt u in de 2e stap in de winkelwagen de korting toevoegen (indien van toepassing). Staat de kortingsoptie er niet bij, stuur dan een bericht naar boerhaavenascholing@lumc.nl. met daarbij vermelding van de cursusnaam, cursusdatum en de verwachtte korting. We gaan het dan voor u na.

Ik heb per ongeluk het verkeerde tarief betaald. Indien u per ongeluk het verkeerde tarief heeft betaald, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar boerhaavenascholing@lumc.nl. met daarbij vermelding van uw naam, de cursusnaam, de cursusdatum en het gewenste tarief. We gaan het voor u na en storten het teveel betaalde bedrag aan u terug.