• Startdatum:
  • 21 april 2022
  • Cursusduur:
  • 2 dagen
  • Werkzaam als:
  • Paramedicus/ Medisch ondersteuner

Vanwege de COVID-19 pandemie en de bijbehorende, onvoorspelbare maatregelen, hanteren wij een aangepaste inschrijfwijze.
U doet een voorinschrijving voor deze cursus. Bij een voorinschrijving bent u direct geplaatst voor de cursus. U ontvangt van ons de factuur, zodra de cursus definitief doorgaat. Met deze inschrijfwijze voorkomen wij onnodig betaalverkeer in geval van annulering van de cursus.
NB1. Deelnemers van de geannuleerde cursus in 2020 kunnen met voorrang inschrijven. Dit houdt in dat uw (voor)inschrijving na selectie kan komen te vervallen. Wij verplaatsen uw inschrijving dan naar de wachtrij. 
NB2. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich inschrijven voor de wachtrij. U bent dan niet direct geplaatst en uw deelname is afhankelijk van het vrijkomen van een plaats vanwege annuleringen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In april 2022 wordt voor OK-assistenten en poli-assistenten de vijfde vervolgcursus over Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie gehouden. U kunt zich alleen aanmelden als u hebt deelgenomen aan de Nascholingscursus Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie voor OK-assistenten en poli-assistenten.

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie
De cursus wordt gehouden in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). In het programma gaat u dieper in op de stof die in de eerdere cursussen is besproken. Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen:

  • ingrepen op de kaak-chirurgische OK;
  • samenwerking met de neurochirurgie en KNO-chirurgie;
  • de allernieuwste technieken.

Ook in deze cursus bieden wij u een practicum aan. Dit is weer zeer de moeite waard!

Samen eten
De eerste cursusdag wordt afgesloten met een etentje. Hier zal ook een groot deel van de sprekers bij aanwezig zijn. In voorgaande cursussen was dit diner altijd een groot succes!

Meld u nu aan
Aan de cursus kunnen maximaal 33 personen deelnemen. Wees dus niet te laat en schrijf u nu in! We hopen u in april terug te zien in het LUMC.

Doelgroepen
De cursus is bestemd voor oud-deelnemers aan de Nascholingscursus Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie voor OK-assistenten en poli-assistenten.

Hotel
Bij de cursus is geen hotelovernachting inbegrepen.

CONCEPTPROGRAMMA

 

Donderdag 21 april 2022, cursusdag 1

10:00 Registratie en ontvangst
10:30 Welkomstwoord en inleiding
A.J. Mulder en U. van der Velden-Kocabas
10:45 Nieuwe wijn in oude vaten. De geschiedenis van de kaakchirurgie: vinden we het wiel uit?
11:30 De combinatie Orthodontie-chirurgie
12:15 Lunch
13:15 Assisteren in  de kaakchirurgie op film / Sagittale Ramus Osteotomie live
14:00 De OK-assistent: een andere kijk op de patiënt?
14:45 Koffiepauze
15:00 De tracheotomie
16:00 Zenuw-reconstructie in de MKA
16:45 Borrel
18:00 Diner
 

Vrijdag 22 april 2022, cursusdag 2

09:00 Ontvangst
09:15 De oncologie patiënt van A-Z: een meeloop verslag
10:00 Practicum (ronde 1)
11:00 Koffiepauze
11:15 Practicum (ronde 2)
12:20 3-D Technieken
13:05 Afsluiting
13:15 Lunch
14:15 Einde
LUMC
Albinusdreef 2, Leiden


Gebouw: Gebouw 1 (ziekenhuisgebouw)
Zaal: Collegezaal 1
Route: 768

Parkeren en bereikbaarheid LUMC

Deelname € 395,-

Deelname aan het diner op 21 april 2022 is onderdeel van het programma en daarom bij de deelnemersprijs inbegrepen. Houdt u er rekening mee dat het een avondvullend programma is.

Vanwege de COVID-19 pandemie en de bijbehorende, onvoorspelbare maatregelen, hanteren wij een aangepaste inschrijfwijze.
U doet een voorinschrijving voor deze cursus. Bij een voorinschrijving bent u direct geplaatst voor de cursus. U ontvangt van ons de factuur, zodra de cursus definitief doorgaat. Met deze inschrijfwijze voorkomen wij onnodig betaalverkeer in geval van annulering van de cursus.
NB. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich inschrijven voor de wachtrij. U bent dan niet direct geplaatst en uw deelname is afhankelijk van het vrijkomen van een plaats vanwege annuleringen.

Maak hier uw keuze

Inschrijven niet mogelijk
Neem contact op
Vooraankondiging, inschrijven nog niet mogelijk

Er wordt gecontroleerd of het mogelijk is om in te schrijven