• Startdatum:
  • 15 juni 2021
  • Cursusduur:
  • 1 dagdeel
  • Werkzaam als:
  • Opleider

AANKONDIGING

Op dinsdag 15 juni bent u van harte welkom op het jaarlijkse OOR-opleidingssymposium. Het verbindende thema dit jaar is ‘Grensoverstijgend opleiden, opleiden over grenzen heen!’.

Als gevolg van het veranderende zorglandschap met netwerkgeneeskunde en de juiste zorg op de juiste plek wordt een goede samenwerking tussen medisch specialisten onderling en 1e en 2e lijn steeds belangrijker om kwalitatief goede en doelmatige patiëntgerichte zorg te kunnen leveren. Hierdoor zal ook de opleiding van de medisch specialist en de huisarts mee moeten veranderen en dat vraagt om ‘grensoverstijgend opleiden’. Op het OOR-opleidingssymposium wordt dit thema vanuit verschillende perspectieven belicht. We worden bijgepraat over de laatste landelijke ontwikkelingen en in workshops gaan we aan de slag met onderwerpen als interprofessioneel opleiden, regionaal disciplineoverstijgend onderwijs, empowerment van (H)AIOS, de toegevoegde waarde van een rolspecialisatie en het bevorderen van gezondheidsvaardigheden. We sluiten plenair af met de toekomstvisie van de Verenigingen van Arts-Assistenten (VAA’s) en HAIOS-vereniging op het opleiden in onze OOR de komende 10 jaar. We zien uit naar de deelname van (huisarts)opleiders, (h)aios, leden van opleidingsgroepen, bestuurders en ondersteuners van de medisch specialistische vervolgopleidingen uit de Leidse OOR!

Doelgroep van het symposium:

Medisch specialisten, opleiders, leden van de opleidingsgroep, AIOS, bestuurders, onderwijskundigen, huisartsen en HAIOS.

We zien u graag op 15 juni!

Het programma volgt.

,

Maak hier uw keuze

Inschrijven niet mogelijk
Neem contact op
Vooraankondiging, inschrijven nog niet mogelijk
Vooraankondiging, inschrijven nog niet mogelijk

Er wordt gecontroleerd of het mogelijk is om in te schrijven