• Startdatum:
  • 21 januari 2021
  • Cursusduur:
  • 2 dagen
  • Werkzaam als:

Zoals het er nu naar uit ziet, gaat de cursus op de geplande datum door. Heeft u zich aangemeld voor de wachtrij, dan nemen we op korte termijn contact met u op. Uw deelname is definitief zodra u van ons een factuur heeft ontvangen.

Boerhaave nascholing behoudt zich het recht voor de cursus alsnog te annuleren/te verplaatsen naar een latere datum of de locatie te wijzigen, op geleide van de geldende maatregelen m.b.t. COVID-19. We hopen op uw begrip.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Alle informatie over deze cursus staat op de website van de COCOM

Boerhaave Nascholing organiseert deze COCOM - Huid en interne ziekte, geriatrische dermatologie in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.


Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave. Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

In voorbereiding

NH Leeuwenhorst
Langelaan 3, Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst, Noordwijk