U bent werkzaam als verpleegkundig specialist. Als verpleegkundig specialist gaat u een zelfstandige behandelrelatie aan met de patiënt en heeft u een aantal belangrijke bevoegdheden. De specialisatie in uw vakgebied kan meer interesse opwekken voor dat vakgebied of juist daarbuiten. Als verpleegkundig specialist is het daarnaast, net als een arts of andere medicus, van groot belang dat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op medisch gebied.

Waarom kiezen voor Boerhaave Nascholing Leiden? Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, zijn verbonden met het LUMC en Universiteit Leiden, geven onderwijs altijd volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast ontmoet u tijdens de nascholing collega-artsen met dezelfde behoefte aan nascholing. 

U heeft behoefte aan meer verdieping op uw vakgebied. U bent als verpleegkundig specialist meer dan welkom bij Boerhaave Nascholing. Een aantal cursussen voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde zijn open voor verpleegkundig specialisten. Nascholingsactiviteiten voor verpleegkundig specialisten en overige medisch ondersteunende beroepen worden ook georganiseerd door Educatie Zorgsector, Directoraat Onderwijs en Opleidingen van het LUMC.

Wilt u iets vragen of heeft u een suggestie? Neem dan contact met ons op. Wij lezen het graag.