U bent werkzaam als laboratorium medewerker. In uw beroep draagt u veel verantwoordelijkheid. Daarnaast zijn wetenschappelijke ontwikkelingen in uw vak van groot belang. Het is daarom belangrijk om altijd op de hoogte te blijven. Boerhaave Nascholing helpt u daar graag bij door passend en innovatief onderwijs aan te bieden. 

Laboranten hebben veel taken en verantwoordelijkheden. Naast het analyseren en verwerken van meetresultaten, uitvoeren van onderzoek en omgaan met apparaten moet een laboratoriummedewerker uitkijken voor een veilige werkomgeving. Op alle profileringsgebieden van het LUMC komt het belang van de laborant naar voren. Door de nauwe samenwerking met verschillende afdelingen van het LUMC is Boerhaave Nascholing in staat de meest recente onderzoeken en doorbraken te betrekken op de praktijk. ‘Vandaag geleerd bij Boerhaave Nascholing is morgen toegepast in de praktijk.

In het beroep als laboratoriummedewerker zijn technische ontwikkelingen en wetenschappelijke doorbraken van groot belang. Boerhaave Nascholing hecht ook waarde aan deze onderwerpen en laat ze te allen tijde terugkomen in de cursussen. Elk jaar organiseert Boerhaave Nascholing cursussen voor onderzoekers, wetenschappers en laboranten. Ook bent u welkom om bij enkele van onze nascholingsprogramma’s voor medisch specialisten aan te sluiten.

Wilt u iets vragen of heeft u een suggestie? Neem dan contact met ons op. Wij lezen het graag.