Inschrijving

Hoe schrijf ik mij in voor een cursus? U kunt zich inschrijven via www.boerhaavenascholing.nl. Zoek de juiste cursus en klik op de titel. Op de cursuspagina ziet u of de cursus (nog) open is voor inschrijving. Vervolgens kunt u zich via de oranje inschrijfknop aanmelden. De inschrijving voor de cursus staat dan in uw winkelwagen. U kiest de optie(s) die voor u van toepassing zijn. Hier kunt u, indien van toepassing, korting toevoegen. Vervolg verder het proces. Wij adviseren u om onze annuleringsvoorwaarden te lezen. 

Wachtlijst

Kan ik op de reservelijst/wachtlijst geplaatst worden voor een volgeboekte cursus? Bij sommige cursussen of opleidingen werken wij met een wachtlijst. U kunt zich hiervoor aanmelden via de knop ‘Inschrijven voor wachtrij’. Indien er een plaats vrijkomt, dan sturen wij een bericht naar de eerste persoon op de wachtlijst. Als er geen plaats vrijkomt, dan laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Als de cursus of opleiding opnieuw georganiseerd wordt, dan sturen wij u hierover als eerste een bericht.

Afmelden

Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren? U kunt alleen schriftelijk (of per e-mail) annuleren. Stuur uw annulering naar boerhaavenascholing@lumc.nl. De annuleringsvoorwaarden vindt u in onze algemene voorwaarden. Wanneer voor een specifieke inschrijving bijzondere voorwaarden gelden, dan staan deze beschreven bij de cursusinhoud of onder het tabblad ‘Prijs’.