Is er voor mijn doelgroep accreditatie aangevraagd? Om te zien of er accreditatie is aangevraagd, gaat u naar de cursuspagina op onze website. In het grote informatieblok vindt u een opsomming van accreditaties die zijn aangevraagd en/of toegekend. Indien er geen vermeldingen staan, dan is er geen accreditatie aangevraagd.

Hoeveel accreditatiepunten ontvang ik? Het aantal accreditatiepunten staat vermeld bij de cursus. Op de homepagina klikt u op cursusaanbod. Klik op de titel van de cursus. In het blauwe blok vindt u een opsomming van de toegekende accreditatiepunten per beroepsvereniging. Staat uw beroepsvereniging er niet tussen, dan is er geen accreditatie aangevraagd. Indien er geen vermeldingen staan, dan is er (nog) geen accreditatie aangevraagd.

Wanneer wordt accreditatie bijgeschreven? De toegekende accreditatiepunten voeren wij na afloop van de cursus zo snel mogelijk in op basis van de presentielijst.

Mijn punten zijn nog niet bijgeschreven? Als uw punten nog niet zijn bijgeschreven stuurt u dan een e-mail met uw BIG-nummer naar boerhaavenascholing@lumc.nl. Wij controleren waarom de punten nog niet zijn bijgeschreven.

Waar vind ik mijn certificaat? Certificaten vindt u in ‘Mijn Boerhaave Nascholing’. U kunt uw certificaat zelf downloaden als u bent ingelogd. Bij afgeronde cursussen staat achter de titel van de cursus een link naar documenten.