• Startdatum:
  • 11 januari 2024
  • Cursusduur:
  • 2 dagen
  • Werkzaam als:

Achter de schermen werken we hard aan het programma van deze cursus en deze wordt z.s.m. op de website van de COCOM geplaatst. Deze cursus is alleen toegankelijk voor AIOS dermatologie en zal online plaats vinden via ZOOM.

Boerhaave Nascholing organiseert deze cursus in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave.Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

 

Programma kunt u terugvinden op de website van de NVDV.

Drs. J. Damman
Dermatopatholoog
Dr. G.F.H. Diercks
Pathologie UMC Groningen (UMCG)
prof.dr. M.R. van Dijk
Pathologie UMCU
Drs. D.P. Hack
E.H. Jaspars
Dr. A.L. Mooyaart
Pathologie, Erasmus MC
Dr. L.J.P. Paardekooper
Dr. K.D. Quint
Dermatoloog, LUMC
ONLINE
,

Deze COCOM vindt in ZOOM plaats.

Let op; deze cursus is uitsluitend toegankelijk voor AIOS dermatologie.

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden, inclusief de genoemde annuleringsvoorwaarden. Administratiekosten kunnen in rekening gebracht worden bij annulering.