• Startdatum:
  • 24 november 2023
  • Cursusduur:
  • 1 dag
  • Werkzaam als:
  • AIOS

De inschrijving voor deze cursus sluit op 13 september 2023. Indien er op dat moment onvoldoende aanmeldingen zijn dan wordt deze cursus verplaats naar het voorjaar van 2024. Bij voldoende deelnemers gaat deze cursus door zoals gepland op 24 november. U ontvangt hier na 13 september de bevestiging van.

We streven ernaar deze cursus fysiek (Amsterdam) plaats te laten vinden. Mocht dit niet kunnen vanwege de dan geldende maatregelen dan zal deze cursus online worden gegeven. Alle informatie over deze cursus staat op de website van de website van de NVDV.

Boerhaave Nascholing organiseert deze cursus in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave.

Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

 

Programma te vinden in de digitale leeromgeving en bij NVDV
 

Amsterdam UMC, Loc. VUmc
De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam

Amsterdam UMC
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam

Ontvangst in A0-232

Bereikbaarheid

Deze cursus is alleen toegankelijk voor AIOS Dermatologie.