• Startdatum:
  • 21 januari 2021
  • Cursusduur:
  • 2 dagen
  • Werkzaam als:

Deze cursus zal online worden aangeboden. Het programma kunt u terug vinden via de website van de NVDV en ook zal er wederom een verplichte natoets zijn.

Boerhaave nascholing behoudt zich het recht voor de cursus alsnog te annuleren/te verplaatsen naar een latere datum of de locatie te wijzigen, op geleide van de geldende maatregelen m.b.t. COVID-19. We hopen op uw begrip.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Alle informatie over deze cursus staat op de website van de COCOM

Boerhaave Nascholing organiseert deze COCOM - Huid en interne ziekte, geriatrische dermatologie in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave. Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Het volledige programma is terug te vinden bij NVDV.

Dag 1 - Huid en interne ziekten

Dag 2 - Dermato-oncologie

D.M.W. Balak
Dermatoloog, LUMC
Dr. R. van Doorn
Dermatoloog, LUMC
dr. F.R. de Gruijl
E. de Jong (1)
Dermatoloog
dr. N.W.J. Kelleners-Smeets
S.F.K. Lubeek
Dr. K.D. Quint
Dermatoloog, LUMC
C.J.G. Sanders
M. Schreurs
M.V. Starink
Dermatologie en Venerologie Amsterdam UMC
J.B. Terra
dr. H.B. Thio
M.H. Vermeer**
Online
,

Online