• Startdatum:
  • 2 oktober 2020
  • Cursusduur:
  • 1 dagdeel
  • Werkzaam als:

In verband met de Corona maatregelen en het waarborgen van iedereens gezondheid is er besloten om de Basiscursus Dermatochirurgie en Flebologie 2020 om te zetten naar een online cursus i.p.v. een fysieke cursus te houden. Deelnemers krijgen via Boerhaave Nascholing toegang tot een beveiligde omgeving waarin de presentaties van de sprekers te bekijken zijn. Op vrijdag 2 oktober is een online moderator sessie van 13.30 uur tot 15.30 uur, waarbij er gelegenheid is tot het stellen van vragen. Na het bekijken van alle presentaties en na participatie in de moderator sessie ontvangt de deelnemer zijn/haar certificaat.

---------------------------------------------------------------------

Alle informatie over deze cursus staat op de website van de COCOM

Boerhaave Nascholing organiseert deze cursus in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave.

Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

2 Oktober 2020: Moderator sessie van 13.30 uur tot 15.30 uur

R.R. van den Bos
Dermatoloog, Erasmus MC
Dr. R.E. Genders
Dermatoloog, LUMC
dr. N.W.J. Kelleners-Smeets
Dr. C. van Montfrans
Dermatoloog, Erasmus MC
dr. K. Mosterd
Dr. K. Munte
Drs. I.F. Nagtzaam
Dr. M.G.H.C. Reinders
Dr. M.J. van Rijn
G.L. van Rooijen
Dr. K.P. de Roos
Dr. C.J.M. van der Vleuten
Dermatologie, Radboudumc
C. van der Wegen
T.D. Wentel
Dermatoloog
Dr. A. Wolkerstorfer
D. van der Zwaan
ONLINE
,

Deze cursus wordt online gegeven.