• Startdatum:
  • 3 december 2020
  • Cursusduur:
  • 2 dagen
  • Werkzaam als:

Deze cursus wordt omgezet naar een digitale cursus. U heeft de keuze om de cursus ofwel live digitaal te volgen op 3 en 4 december ofwel on-demand terug te kijken. U maakt deze keuze bij uw inschrijving.

Boerhaave nascholing behoudt zich het recht voor de cursus alsnog te annuleren/te verplaatsen naar een latere datum of de locatie te wijzigen, op geleide van de geldende maatregelen m.b.t. COVID-19. We hopen op uw begrip.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Achter de schermen werken we hard aan het aanpassen van het programma naar dit online event en deze informatie volgt zo spoedig mogelijk. Alle informatie over deze cursus staat op de website van de COCOM

Boerhaave Nascholing organiseert deze cursus in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave.

Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

 

 

T. Brinkhuizen
Drs. R.G.J. Frank
Drs. L. Habbema
Dr. A.B. Halk
Dr. J. Kadouch
A.J. Onderdijk
Dr. P.J. Velthuis
O. Wolff
Dermatoloog
Dr. A. Wolkerstorfer
ONLINE
,

Online

Maak hier uw keuze

* Er dient 1 onderdeel gekozen te worden
Inschrijven niet mogelijk
Neem contact op
Vooraankondiging, inschrijven nog niet mogelijk

Er wordt gecontroleerd of het mogelijk is om in te schrijven