• Startdatum:
  • 24 september 2019
  • Cursusduur:
  • 1 dagdeel
  • Werkzaam als:
  • AIOS

In de opleiding tot medisch specialist wordt tegenwoordig opgeleid volgens het medisch competentieprofiel (de CanMeds). In deze cursus leert u welke consequenties dit heeft op het onderwijs voor zowel opleiders als artsen in opleiding tot specialist (AIOS).

Praktische gevolgen van vernieuwingen
Bent u AIOS en net begonnen aan uw opleidingsperiode in het LUMC? Dan is deze cursus speciaal voor u ingericht. In deze cursus leert u wat de praktische gevolgen zijn van vernieuwingen binnen uw opleiding. Zo wordt bijvoorbeeld besproken hoe u zelf richting kunt geven aan uw eigen ontwikkeling en hoe u een proactieve houding kunt aannemen op de werkvloer.

Meld u aan
Voor deze cursus is er geen specifieke toetsing. Wel ontvangt u een bewijs van deelname voor in uw  portfolio. Wilt u graag deelnemen aan de cursus? Meld u dan snel aan. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

13:00      Registratie
13:15 Programma
16:00 Afsluiting
Drs. P.W. Peters
Onderwijskundig adviseur, LUMC
LUMC
Hippocratespad 21, 2333 ZD Leiden

Gebouw 3, V2-34, 2e etage

Medewerker Leidse OOR ziekenhuizen € 0,-
Medewerker niet Leidse OOR € 125,-

Specifieke voorwaarden
Voor deelnemers werkzaam binnen de Leidse OOR is de cursus gratis op voorwaarde dat de gehele cursus wordt bijgewoond dan wel dat er tijdig wordt geannuleerd (zie algemene voorwaarden voor annuleringskosten). Annuleringsvoorwaarden gaan in 3 maanden voorafgaande aan de cursus.