• Startdatum:
  • 5 juni 2018
  • Cursusduur:
  • 1 dagdeel
  • Werkzaam als:
  • Opleider, Anders

Accreditaties

  • ABAN:
  • 4

De Onderwijsconferentie staat dit jaar in het teken van het nieuwe strategisch plan en de onderwijsvisie die daar onderdeel van is.  Grensverleggend beter worden in onderwijs vertalen we tijdens de conferentie naar een aantal thema’s:  onderzoekend leren, innovatie en 21st century skills.

U kunt onder andere aan de slag tijdens een workshop Activerend onderwijs,  een werksessie Learning analytics of een workshop Interprofessioneel leren.

De onderwijsconferentie is bedoeld voor docenten, opleiders, onderwijsmanagement en andere onderwijsprofessionals van alle opleidingen.  Ook studentleden van de diverse commissies zijn welkom.

Wij ontvangen u met een lunch op het speciaal ingerichte marktplein. Daar vindt u informatie over allerlei aspecten van onderwijs, van onderwijsontwikkeling tot en met -evaluatie en onderwijskundig onderzoek. Ook kunt u in gesprek met collega’s van verschillende afdelingen van DOO, zoals het Onderwijs Expertise Centrum, het Onderwijs Service Centrum, Boerhaave Nascholing, Universitair Onderwijs en Educatie Zorgsector. Heeft u een (onderwijskundige) vraag? Stel hem daar!

De onderwijsconferentie start met een welkom door onze decaan. De key-note van Pedro de Bruyckere, docent en onderzoeker, zet u aan het denken over een aantal hardnekkige onderwijsmythes. Ook zal hij een aantal minder bekende evidence based technieken aan de orde laten komen. Alvast online ‘kennismaken’?  Hier vindt u zijn blog: https://pedrodebruyckere.blog/

We sluiten zoals gebruikelijk feestelijk af: het M.F.L.S.-bestuur reikt na afloop van de conferentie, samen met de decaan, de jaarlijkse onderwijsprijzen uit in HePatho.

N.B. Indien het maximum aantal deelnemers voor een workshop is bereikt, dan is deze workshop niet meer zichtbaar in de keuzelijst

 

11.45 - Ontvangst, lunch & markt

12.30 - Welkom door de dagvoorzitter, Frank Damen

12.35 - Opening door de decaan, Pancras Hogendoorn

12.50 - Keynote: Pedro de Bruyckere

13.30 - Workshopronde 1

14.45 - Theepauze & markt

15.15 - Workshopronde 2

16.30 - Einde & Onderwijsprijzen

LUMC
Hippocratespad 21, 2333 ZD Leiden

Deelname is gratis.

Maak hier uw keuze

Inschrijven niet mogelijk
Neem contact op
Vooraankondiging, inschrijven nog niet mogelijk

Er wordt gecontroleerd of het mogelijk is om in te schrijven