U bent werkzaam als sociaal geneeskundige. U vormt de schakel tussen de geneeskunde en de samenleving. Als arts maatschappij en gezondheid, bedrijfsarts of verzekeringsarts bent u vooral bezig met het beschermen en bevorderen van de (maatschappelijke) gezondheid. Uw taken als sociaal geneeskundige kunnen erg uiteenlopen. Daarnaast is de sociale geneeskunde als geen ander vak onderhevig aan maatschappelijke ontwikkelingen. Als sociaal geneeskundige moet u dus continu op de hoogte blijven van deze veranderingen.

Waarom kiezen voor Boerhaave Nascholing Leiden? Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, zijn verbonden met het LUMC en Universiteit Leiden, geven onderwijs altijd volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast ontmoet u tijdens de nascholing collega-artsen met dezelfde behoefte aan nascholing. 

Boerhaave Nascholing biedt actuele cursussen aan met de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. De nascholing sluit goed aan op uw wensen en behoeften als sociaal geneeskundige. Het motto van Boerhaave Nascholing is dan ook ‘vandaag geleerd, morgen toegepast in de praktijk’. Daarnaast zijn de cursussen ook nog eens een goede gelegenheid om collega medici te ontmoeten en uw netwerk uit te breiden. De cursussen worden vaak georganiseerd met meerdere medische vakgebieden als doelgroep. Op deze manier kunt u veel van uw collega’s leren en uw blik op de geneeskunde verbreden.

Wilt u iets vragen of heeft u een suggestie? Neem dan contact met ons op. Wij lezen het graag.