U bent werkzaam als physician assistant. U brengt kwaliteit, laagdrempelige zorg en continuïteit in de medische zorgpraktijk. U bent onderdeel van een medisch team en verlicht de taken van een medisch specialist. U ondersteunt de arts door het zelfstandig uitoefenen van medische taken. Door de grotere continuïteit van ervaring en kennis verhoogt de physician assistant de effectiviteit en de kwaliteit van de zorg.

Waarom kiezen voor Boerhaave Nascholing Leiden? Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, zijn verbonden met het LUMC en Universiteit Leiden, geven onderwijs altijd volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast ontmoet u tijdens de nascholing collega-artsen met dezelfde behoefte aan nascholing. 

Als physician assistant is het, net als de medisch specialist, belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de medische wereld. In het medische beroep staat uw leerproces nooit stil. Boerhaave Nascholing helpt u hier graag bij. Bij onze cursussen komen de nieuwste wetenschappelijke doorbraken en medische ontwikkelingen naar voren, waardoor u altijd weer nieuwe inzichten verkrijgt.

Boerhaave Nascholing organiseert een aantal cursussen voor medisch ondersteunende beroepen. Onder andere fysiotherapeuten, assistenten, analisten en physician assistants kunnen bij ons terecht voor bijscholing. Daarnaast bent u ook welkom bij een aantal cursussen voor medisch specialisten en AIOS.

Wilt u iets vragen of heeft u een suggestie? Neem dan contact met ons op. Wij lezen het graag.