CORONAVIRUS (SARS-CoV-2) UPDATE 22-04-2020:

ALLE FYSIEKE NASCHOLINGSACTIVITEITEN TOT SEPTEMBER ZIJN GEANNULEERD

Al onze fysieke nascholingsactiviteiten hebben we in verband met Covid-19 tot september geannuleerd. Vooralsnog gaan we er van uit dat onze geplande cursussen vanaf september doorgaan. U kunt zich voor deze cursussen, voor de wachtrij, aanmelden. U hoeft nog niet te betalen. Gaat de cursus definitief door, dan ontvangt u van ons te zijner tijd bericht en sturen wij u een factuur.

Als de cursus doorgaat en het aantal aanmeldingen is hoger dat het aantal beschikbare plaatsen, dan zal toekenning bij deze cursus op volgorde van aanmelding plaatsvinden. Voor sommige cursussen geldt een maximum aantal deelnemers. Deelnemers van geannuleerde cursussen uit de eerste helft van dit jaar mèt een maximum aantal deelnemers, krijgen voorrang bij aanmelding voor eenzelfde cursus. Een aantal nascholingen bieden wij de komende tijd online aan. Bekijk ons aanbod op de website.

Boerhaave Nascholing is door omstandigheden voorlopig bereikbaar via boerhaavenascholing@lumc.nl.

 

Via onze website en deze pagina houden we u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. 

 

Voor de cursussen die wel doorgaan gelden de volgende voorschriften:

 

 

Covid-19 klachten zijn: koorts, hoesten, hoofdpijn, kortademigheid, spierpijn, verkoudheid, vermoeidheid, keelpijn, oogontsteking, verlies smaak / reuk, misselijkheid, diarree. Afmelden kan via boerhaavenascholing@lumc.nl

Lees hier de informatie van het LUMC