Vacature Administratief Medewerker 

Wat ga je doen?

Je werk omvat alle aspecten van het eventmanagement vak. Je organiseert evenementen / bijeenkomsten in de vorm van nascholingsactiviteiten; veelal één of meerdaagse cursussen en congressen van 10 tot 200 deelnemers. Dit doe je zelfstandig en proactief op basis van vastgestelde procedures. Ook wanneer een congres/cursus bij uitzondering een avondprogramma bevat, welke op je vrije dag of het weekend valt, ben jij van de partij.  Je zorgt voor de inhoudelijke, logistieke én publicitaire planning en begeleiding van zowel on site als online cursussen en symposia.  Je houdt de voortgang in de gaten en werkt hierbij actief samen met onder andere de coördinatoren nascholing, de administratief medewerkers en je collega’s organisatoren nascholing.

Als administratief medewerker bij Boerhaave Nascholing ben je de van spil in de backoffice, samen met een gedreven collega-administratief medewerker. Hier ben jij dé schakel in het soepele verloop van het inschrijfproces en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor deelnemers. Samen beheren jullie de centrale e-mailbox en staan jullie paraat om telefoongesprekken op het algemene informatienummer te beantwoorden. Met jullie expertise zorgen jullie voor een vlekkeloze afhandeling van vragen over het administratieve/financiële proces, waarbij inhoudelijke vraagstukken naar de juiste collega's worden geleid. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor diverse administratieve taken die verbonden zijn aan de deelnemersregistratie, zoals het samenstellen van deelnemerslijsten, badges en certificaten, het correct factureren van deelnemersbijdragen en het accuraat verwerken van administratieve mutaties. Bovendien ben je het gezicht van de organisatie, zowel online als tijdens evenementen op locatie, zoals in het LUMC of elders. Hier sta je klaar om deelnemers en sprekers te verwelkomen en registreren, en draag je zo bij aan een succesvolle nascholing.

Wat neem je mee? 

  • Mbo werk- en denkniveau.

  • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Het vermogen om effectief samen te werken en als eerste aanspreekpunt/vraagbaak te fungeren voor klanten van Boerhaave Nascholing.

  • Klant- en servicegerichte houding met een hands-on mentaliteit.

  •  

    Uitgebreide kennis van het Officepakket en bij voorkeur ervaring met geautomatiseerde systemen.
  • Kritisch oog voor onregelmatigheden en je bent proactief in het oplossen van problemen.

  • Je bent accuraat, representatief, flexibel en in staat om om te gaan met piekbelasting.

Wat bieden we jou? 

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van het LUMC.

Reageren of vragen?

Opdat jouw gegevens correct verwerkt worden, willen wij je vragen om je cv en motivatiebrief te versturen middels onderstaande button:
Solliciteren

 

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.
Het geven van een presentatie behoort tot de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.