Je functie

Door middel van intensief relatiebeheer weet je commerciële doelstellingen te realiseren. Je bent een stevige sparringpartner en weet verschillende stakeholders binnen een organisatie met elkaar te verbinden. Hebben we het over jou? Dan ben jij misschien wel de ervaren en ondernemende accountmanager die wij zoeken!

In het kort

  • Op proactieve wijze benader je potentiële opdrachtgevers
  • Je bent de verbindende factor tussen Boerhaave Nascholing, portefeuillehouders en opdrachtgevers
  • Je adviseert je opdrachtgevers over de verschillende mogelijkheden op het gebied van nascholing
  • Samen met het afdelingshoofd en de portefeuillehouders geef je invulling aan het nascholingsjaarplan

Wat ga je doen?

Als accountmanager werk je in een dynamische onderwijsomgeving. Je bent verantwoordelijk voor de gerichte (interne) acquisitie binnen het LUMC. Ten behoeve van relatiebeheer binnen de divisies en het binnenhalen van nieuwe nascholingsprojecten, voer je acquisitiegesprekken en benader je proactief potentiële opdrachtgevers. Je vertaalt bevindingen uit marktonderzoek met betrekking tot trends en ontwikkelingen naar innovatieve beleidsvoorstellenen, geeft advies en initieert voorstellen voor productontwikkeling, innovatie en marketing en communicatie. Daarnaast geef je samen met het afdelingshoofd en de portefeuillehouders invulling aan het nascholingsjaarplan en bewaak je de voortgang hiervan. Je stelt rapportages op en evalueert de dienstverlening van de afdeling en de samenwerking. Kortom, een diverse rol in een bruisende onderwijsomgeving.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een zeer ervaren accountmanager met academisch werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting. Je bent communicatief sterk in woord en schrift en neemt van nature het initiatief. Je hebt ruime ervaring met het werken in een grote, dynamische organisatie. Je bent iemand met commercieel inzicht, bent analytisch en klant- en resultaatgericht. Je hebt kennis van het denken en handelen van academische professionals of je bent in staat je deze aantoonbaar snel eigen te maken en weet hen te overtuigen van je standpunt. Eerdere ervaring in de rol van sales manager of business development manager bij gerenommeerde onderwijsinstellingen of in de medisch academische wereld is een pre.

Je werkplek

Je bent werkzaam bij de afdeling Boerhaave Nascholing, onderdeel van het directoraat Onderwijs en Opleidingen en rapporteert aan het hoofd Boerhaave Nascholing. Op onze afdeling zijn een coördinator nascholing en meerdere organisatoren nascholing werkzaam, ondersteund door administratieve medewerkers. Gezamenlijk faciliteert onze afdeling het organiseren van kwalitatieve en geaccrediteerde nascholing voor en door zorgprofessionals. De afdeling is gevestigd in het tegenover het LUMC gelegen monumentale Poortgebouw.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Reageren of vragen?

Opdat jouw gegevens correct verwerkt worden, willen wij je vragen om je cv en motivatiebrief te versturen middels onderstaande button:


Heb je vragen over de vacature? Richt je dan aan Kim Habets, afdelingshoofd Boerhaave Nascholing; k.l.l.habets@lumc.nl. 

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Het geven van een presentatie behoort tot de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.