• Startdatum:
  • 21 januari 2021
  • Cursusduur:
  • 2 dagen
  • Werkzaam als:

Deze cursus zal online worden aangeboden. U schrijft zich eerst voor de wachtrij in en zodra de laatste voorbereidingen zijn afgerond zullen wij deze cursus bevestigen. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het programma en zodra deze bekend is zal die informatie via de NVDV terug te vinden zijn.

Boerhaave nascholing behoudt zich het recht voor de cursus alsnog te annuleren/te verplaatsen naar een latere datum of de locatie te wijzigen, op geleide van de geldende maatregelen m.b.t. COVID-19. We hopen op uw begrip.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Alle informatie over deze cursus staat op de website van de COCOM

Boerhaave Nascholing organiseert deze COCOM - Huid en interne ziekte, geriatrische dermatologie in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave. Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

In voorbereiding

Online
,

Online